Top of Europe! Luleå, Annie, jag och facebook

Igår var jag Mittskandias vice ordförande och pratade på Kommunikationskonferens omTop of europe! och  vikten av samarbete över regioner för att klara av framtiden, utvecklingen av transporter, kommunikation och tilväxt.

Idag har jag varit i Luleå för att föreläsa för all personal inom Trafikverket hur region Västerbotten jobbar för tillväxt och service på landsbygden. En diger skara på närmare 400 personer satt bänkade. Det är rätt skönt att få prata på inför en skara som måste lyssna! och som inte kan protestera. Men de verkade nöjda över mitt budskap.

Det är så roligt att känna att man är del i ett sammanhang där man jobbar framåt för hela regionens bästa. Att utgå från Top of Europe för att sedan landa på landsbygden i inlandet känns bra, och det finns så tydliga kopplingar till tillväxt än vilken nivå man lägger diskussionen på.

Idag var Annie i Luleå och presenterade den satsning som Anna-karin hatt var med och startade där facebook ska etablera sina servrar där uppe i kylan. Det är den enda anläggningen utanför USA. Så vi sprang på varandra i Kulturens hus, på olika uppdrag för utveckling av Top of europe!!!

Nu sitter jag på tåget på väg via Boden till Umeå där jag har styrgrupp imorgon…Är den nån som kör hem från Umeå imorgon så hör gärna av er. Jag behöver komma hem till kl 17.00 för en tjejfest på Lilla!!! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.