Klimatmål 2020

Minska klimatutsläppen till 2020. Det är bara ett av de klimatmål som regeringen satt upp. Det betyder att hela samhället måste ställa om och se möjligheterna med det. Att hitta nya sätt att både skapa tillväxt i företag samtidigt som man ska minska utsläppen kan ge stora fördelar för den svenska industrin. Hela världen måste ställa om och kan lilla Sverige gå före så kan det betyda mycket för konkurrenskraften. 

Vi ska tänka på och lyssna på barnen. De är de som ska hantera och leva i den miljö som vi ger vidare till dem. De är även de som får lära sig i skolan hur viktigt det är att ta vars på miljön och tänka på hur man väljer att leva och agera. Bara det här att sorters sopor, där vi vuxna har mycket att lära av våra barn, de kan!

Både USA och Kina har kommit igång med ny teknik för att klara miljön. Det kommer att ge stora effekter även för oss då de här enorma ländernas tekniksatsningar kommer att påverka oss. Kan dessutom våra Svenska företags idéer och teknik exporteras så växer den svenska ekonomin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.