Kalender, julbord och kakdegar!

Du får inte missa den bästa kalendern på www.nastansjo.se. Det är en uppgradering av byautveckling till en ny nivå. Måste ses! Såhär i juletider så sprider Vilhelmina ut sig över Sverige. Vilhelmina exporterar sin mat både till Stockholm och julbordet på Tyrol. Se www.Tyrol.se och till Umeå och det regionala julbordet som serveras där. se www.clubsocialize.se.

Hoppas det gör att fler vill komma hit och besöka oss och se vart maten kommer ifrån.

Själv inspirerades jag igårkväll av julstämningen så till den grad att jag snodde ihop fem kakdegar som ska bakas ut i helgen. Kanhända jag får några kakor över som jag kan exportera ut som Vilhelmina mat!,, Kanske ska jag börja konkurrera med Nyåkers?.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.