Vinnarvilhelmina!

Det har varit många fina utmärkelser som företagare här i Vilhelmina har fått de senaste dagarna. Martin Bergman och Helen Gavelin för sin mat då de vann Sm i mathantverk på Smaklustmässan, Ronny Eriksson som årets nyföretagare vid Årets Företagardag och Josef Nygren som årets entreprenör i norr, etc. Viktiga signaler till unga och att entreprenörsanda ska sprida sig. En annan vinst är den att Strandskolan i en tävling med högstadieskolor och gymnasieskolor i landet i engelska kunskaper kom på fjärde plats bland grundskolorna. De kom på nionde plats bland alla skolor även gymnasieskolorna. Så grattis alla vinnare, ni gör gott för Vilhelmina!,,,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.