Ideprogrammet på G

Igår var en intressant och spännande dag. jag tillsammans emd tjäsntemän och åtta andra centerpartister samlades i Stockholm i riksdagskansliet för att prata om politik och politik för framtiden. Oerhört spännande diskussioner som svängde mellan europapolitik och välfärd och allt däremellan. Jag var så trött i huvudet när jag gick mot Arlanda expressen efter mötet. Kände mig dock nöjd med den respons och den trygghet som finns i gruppen. Grunden är våra värderinga, det sociala, det liberala och det som skapar trygghet, värme, företagsamhet , jämställdhet, hållbarhet där öppenhet är genomgående.

Vi ska jobba i ett år och kommer att söka input både lokalt och internationellt. Vi ska även ha en mycket öppen process som jag ska berätta om lite senare…lite nyfikna må ni få vara!

Hör gärna av dig för funderingar eller tankar som du vill putta in i ett partis program. ett parti som har regeringsmakten och som verkligen kan påverka framtiden. maria.kristoffersson@centerpartiet.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.