Turista i din egen stad!

I fredags så var jag och mina systerdöttrar turister i vår egen stad. Bi besökte museet och vandrade runt bland fynd från vikingatiden, skomakerirepliker, skolsalar, gamla bilder och miniatyrer av det gamla samhället innan det brann. mycket intressant då så mycket förändrats och moderniserats sedan jag var där sist. Hittade en vild av min moster som jag inte sett förut.

Sen Gick vi runt i kyrkstaden, besökte den gamla lanthandeln och handlade lite nostalgigrejer, var på loppisen, hantverkshuset och pratade en stund med konstnären som nyss kommit hem från den utställning han haft vid Mon’ees trädgård.

Vi handlade jordgubbar och åt som mellanmål innan vi shoppade loss på sportaffärens rea.
Vi skulle även besöka samexistens på kyrkberget men då tröt orken. Det var ju tur då vi har en dag till att se fram emot som turister i vår egen stad.
Vi hann ju inte ens hälften!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.