Blixt och dunder

Igår var det en toppen dag på många sätt, den började mes trålande som när jag och några kollegor besökte Djupviks hotell och njöt av underbar havsutsikt och fin frukost och slutade med buller och med bång.

Jag var nyfiken på vilka rubriker som morgon nyheterna skulle leverare då jag såg TV 4  nyheterna på morgonen där Annie intervjuades. Det bukar ju vara katastrofer, elände och skandaler som målas upp för det parti som har sin dag här i ALmedalen i dessa morgon nyheter. Men jag blev bara glad trots låga opinions siffror då hon säger att de treprioriterade områdena för partiet är hållbarhet, företagande och landsbygd.
Äntligen! Känner jag att det blev tydligt. Vi har allt för länge pratat om andra saker före landsbygd men nu lyfts det så tydligt fram och det värmer i hjärtat och jag känner att mitt och andras slit för att påverka politiken nu ger resultat. Det blir bara bättre under dagen då vi har en massa ministrar i vår mötesplats och intresset är stort från människor som vill prata, tycka tänka till och vara med och påverka idéprogrammet som vi har på nätet öppet för alla att lägga sig i. Alla som jag möter är gediget intresserade på riktigt.
Det var en hektisk dag och hade jag haft en stegräknare så hade den nog brunnit och skurit ihop vid tretiden.
Kvällens tal där Annie gjorde debut på Almedalen var även det en härlig upplevelse då hon lade vikt på viktiga frågor, samarbete, hållbarhet och landsbygd även där.
När vi sent omsider gav oss av hemåt så brakade ett åskväder ut som jag aldrig varit med om dess like. Hela himlen blixtrade och det blev en magisk avslutning av en härlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.