Blev det bättre, Lennart?

Det nya inlägg som herr Holmlund skrivit för att rättfärdiga det han skrev igår , blev det bättre? Om jag tolkar det rätt så menar Holmlund att om ett parti har en stark majoritet bakom sig så får företrädare förmdet partiet bete och uttrycka sig lite hur som helst. Det har man mandat till?

Så då är det helt ok att göra som Socialdemokraterna bland annat betett sig Vilhelmina, de har ju majoriteten av väljarna bakom sig. Likväl är det ok för Holmlund att svartmåla andra partier med vilka argument somhellst. Han har ju majoriteten bakom sig? Frågan är hur länge den majoriteten tiger still och accepterar beteenden som partiledaren Lövfen tar avstånd ifrån, när han pratade i Almedalen och i sitt sommarprogram?

En kommentar

  1. Jerry Sellin Åselesosse

    Hej Maria.

    I dagens VK så finns det en ursäkt från Socialdemokraterna i Umeå, underskriven av KF ordförande.

    Bara för att det finns en rutten gren inom socialdemokratin (läs Lennart Holmlund), så betyder givetvis inte det att det är godkänt från oss övriga sossar, att Holmlund som för övrigt inte verkar vara vid sina sinnens fulla bruk, gör liknelser som inte är av denna värld, och för övrigt beter sig som om han vore en kejsare av en hel nation.

    Jag har själv inte så mycket till övers för er inom Centern, men jag kan inte acceptera Holmlunds grova påhopp som helt saknar verklighetsförankring.

    Mvh Jerry Sellin Åsele.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.