Surkart och grinolle

Idag är det regnigt och grått och rubrikerna i tidningen handlar om en brand i ett stugområde och om Europas största flygledning över Norrladn. Både elände och personliga tragedier och om det som känns spännande, stort och globalt. Precis som när man bloggar, ibland är man storslagen i sina vyer , tänker strategiskt och är storsint. ibland rinner gamla oförätter över en och ser det mesta i det lilla perspektivet. Det kan hända att sinnet rinner till alldeles extra när man läst ett antal påhopp och elakheter och sedan läser negativa rubriker även i tidningen.

Sån tur att imorgon är en annan dag, då ska jag vara storsint, se de stora penseldragen, lyfts allt positivt och glädja mig över att jag är en av de som har äran och makten att förändra till det bättre, om än på nationell nivå.

Så kul det ska bli med flygövning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.