Landstingen samlas i Norr

Idag är det samling i Umeå med Norrlänningar som är ledamöter i de olika Norrlänska Landstingen. Vi pratar om landsbygden och välfärden, vi pratar om Ambulanser, kampen i Dorotea och hur vi jobbar för att driva våra hjärtefrågor i regeringen.

Vi är ett av fyra partier i regeringen där vi driver på frågor för landsbygden där de andra tre sitter på andra sidan bordet. Vi driver och vi driver och kämpar hårt i de här frågorna.Alliansregeringen är stark men landsbygdsfrågorna bärs bara av oss om än det har blivit bättre. Det kan v ju se bara i den budget som presenterades igår, landsbygdens frågor har fått större utrymme och det är Centerpartiets förtjänst.

Vi invigde igårkväll det nya regionala kontoret för Centerpartiets riksorganisation i Norrland, det finns nu ett i Östersund och ett i Umeå. Folkligt, festligt och fullsatt! Vi hpratade politik, åt gott från Helens Gårdsbutik i Vilhelmina och klippte band. En trevlig kväll där engagemanget var på topp.

Ikväll ska jag fira fredagkväll med familjen på Hotell Wilhelmina på Italiensk afton, det kommer att bli en höjdarkväll.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.