Ett år och var är konflikten?

Ikväll redovisade Rapport centerpartistiska kommunalråds syn på hur partiets politik utvecklats. Rapport har grävt djupt och lagt ner stor möda på att försöka hitta konflikter och misstroendet. Men det man hittar var klent. Det var liksom ingen riktig konflikt att ta tag i.

Partiet går nu igenom ett gediget arbete med att ta fram ett aktuellt partiprogram, de gamla är över tio år gammalt, och man har lagt fast en Framtidsagenda samtidigt som man decentralicerad sin riksorganisation för att komma närmare medborgarna. Så det är en rejäl satsning på att komma närmare människor och de frågor som är viktiga för människor i hela landet.

Så Rapports ambition att hitta kritik, konfliketer och misstro mot Annie på hennes ettårsdag som partiledare fick tji!

En kommentar

  1. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

    Men det borde finnas kritik mot Annie Lööf inom Centerpartiet!
    Löner, Kina, Margret Thatcher, nyliberalism, ja, nog borde det finnas anledning för en Centerpartist att ifrågasätta sin partiledare!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.