Sista debattkvarten..

Flyget utreds utifrån miljöpåverkan. Vi gör en förstudie just nu med samråd och många involverade. Sen får vi se vad som ska ske. För att få fler jobb inom det småskaliga företagandetså satsar vi på besöksnäringen.

Frågor om Skrotbilar och ovårdade tomter, lättare att bygga i strandängar lägen?

Svar: Lillemor S vi får många påringningar om skrotbilar, över 200 bilar har sänts iväg till skrotning. LIC områden håller vi på att utreda. Vart vi kan tänka oss att byggs. Ulf C säger att han drivit på skrotbilsfrågan och LIC som är en Centerpartifråga som vi kickar liv i ! det är viktigt att kunna erbjuda strandnära tomter för människor som vill bygga naturskönt.

Nu börjar orken tryta och debattlysten lägger sig.

Fråga. Varför släcker man gathuset på sommaren men har det på ljusa vinterdagar? Svar. vi betalar fast pris per lampa per år men det ska bytas ut Och det kommer att kosta.
Så vi måste rationalisera bort många lampor.

Fråga. Vad händer med lokalerna på Tallmon? Annika svarar att skolan kan behöva dessa för förskolan och kanske en familjecentral.

Sen kommer några frågor om bankernas lånevilja till företag om Telekommunikationer och om hur partierna ser på framtiden.

C. Vi ser ljust på framtiden det är gi själva som gör vår framtid, ekonomin måste vara i balans, stödja små företagare på olika sätt och hjälpa dem att hitta vägar till utveckling och att främja besöksnäringen.

V. Vi vill prioritera arbetslösheten, klimatfrågan

S. Vi vill jobba för arbeten, företagsklimatet, samarbeta med andra och vara effektiva i kommunal service.

Kd. Barn och ungas uppväxtvillkor, Vilhelminas utveckling, arbetslöshet och företagande och äldrefrågorna.

Fp. Företagande, kompetensförsörjning och inflyttning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.