Lära sig hela tiden…

Jag blir så imponerad av all den kunskap som finns inom studieförbundens hatt. Har gått igenom Vuxenskolans material som riktar sig till de som vill engagera sig i politiken. Det finns verkligen allt, från grunden i hur man driver en förening och vad olika styrelseroller innebär till att lära sig att prata inför andra, att påverka, att planera strategiskt och att vara ledare och att driva engagemang i en fråga man brinner för. Jag är imponerad av det djup som finns i utbildningarna och att det är lätt att ta del samtidigt som det har så hög nivå.

Man kan läsa distanskurser inom allt möjlig och man kan anpassa kurserna så att det passar en själv. Jag blir så himla sugen på att gå alla kurser! Tror jag ska börja med distanskursen i Exel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.