öppna samtal för nya ideer…

Nu är jag på plats i Örebro på Centerpartiets kommundagar. Ni kommer säkert att få höra om vad vi gör här i media då uppbådet är stort. Jag har fått en stor grön knapp på kavajslaget där det står Ideprogramgruppen. Då ska människor som är hör se vilka de kan diskutera med för att skryta upp eller skälla på.

Ni kan maila mig på maria.kristoffersson@centerpartiet.se om det är något särskilt ni vill att jag dryftar.

Skolfårgorna ligger i centrum idag och vi ska formera vår skolpolitik utifrån det som händer ute i kommunerna just nu då många små skolor hotas av nedläggning. Imorgon ska jag fokusera på gruvfrågorna.

Du kan följa med oss på facebook och på webben. Twitter #ckom13

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.