Röding eller puderåkning?

Vi har firat en familjepåsk där alla varit samlade i mina svärföräldrars stuga i Västansjö. Fantastiskt fint väder och många skidmil i benen.

I mitten av veckan tog vi städ och tvättdag hemma men nu är vi på plats i fjällen igen. Har tagit en lång tur med Skidoo idag där vi kört runt fjällen från stugan till Dikanäs och pitstop Hamrebys sen via Klitva,len till Kittelfjäll och vilka leder! Helt fantastiskt fina. De ideella krafter som jobbar med lederna ska ha all heder.
Så fina leder som det är nu har det nog aldrig varit, man kan ligga och pressa både i skogen, på fjället och på sjöar. Helt underbart!

Vi intog en räksallad vid Hotell Kittelfjäll sittandes ute och mös av alla skidåkare, skoterförare och hästryttare som passerade förbi.

Flera nya hus är byggda sedan påsken ifjol och Kittelfjäll växer så det knakar.
Pb och Janne har gjort ett stort jobb och har stor del i skapandet av denna destination som nu går för full maskin in mot framtiden.

Efter en apelsinpaus på Vattjom vilar vi nu ut i stugan och planerar om det ska bli rödingfiske eller boondocking imorgon..

3 kommentarer

  1. Dage Åberg

    Nja, min ironi gick nog inte hem eller uppskattades inte. Jag hade hoppats att du något skulle problematisera vår mycket liberala skoterpolitik och syn på (kultur) skoteranvändning i fjäll- och skogsbygder. Det vore ganska enkelt att raljera över och driva med en del företeelser runt skoterkulturen. Men jag nöjer mig med att säga att säga att skoteranvändningen inte är helt problemfri ur miljö-, klimat-och signalvärdesynpunkt (krångligt ord,sorry).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.