Hovrätten nästa?

När jag kom hem i torsdagskväll efter en vecka i riksdagshuset så hade jag ett brev från kammarrätten. Det var ett domslut där de slår fast domen i förvaltningsrätten att jag ska beviljas ansvarsfrihet. Det beslut som den socialistiska majoriteten i Vilhelmina kommunfullmäktige tog ska upphävas då det stred mot lagen.
Även Johnny Kärkäinen fick upprättelse.

Det jag nu undrar är hur mycket det här har kostat Vilhelmina kommun att driva ett mål bara för att försöka göra ner mig och Johnny? Jag undrar också om farsen ska fortsätta och om KG och Åke kommer att driva det här vidare upp till hovrätten eller kanske ända upp till Europadomstolen?
Kosta vad de kosta vill.

Samtidigt läser jag en kommentar på Facebook från en av mina socialdemokratiska vänner som är irriterad över när äldre män ger sig på yngre kvinnor för att befästa makt, när det är något helt annat som Norrland behöver för att möta framtiden. Det kommentaren gjorde mig lycklig och visar att det finns de som begriper och även tar ställning.

Veckan som kommer är jag i Skottland och förhandlar om kommande EU budget inom ett av programområdena. I underlaget ser jag att de frågor jag drivit på finns med som förslag, så jag känner mig nöjd samtidigt som det är ett stort ansvar att det är upp till mig hur pengarna ska fördelas och till vad nästa programperiod. Har förberett mig till tänderna nu i helgen och även läst Inferno på engelska för att hitta orden.
Det enda som oroar mig är att jag inte ska hinna hem till midsommarfirandet med familjen. Traditionen bjuder midsommar i Golisen med midsommarstång, tårta och dragspel. Sen åker vi till Västansjö för att njuta av midnattssol, rödingfiske och jordgubbstårta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.