Öring i Volgsjön

Igår fick en stuggranne en öring på 5 kg ute på sjön utanför mitt stugfönster. En riktigt fin fisk men lite för stor för stekpannan. Lätt avundsjuk började jag inventera fiskeredskapen och fundera på om jag skulle ge mig ut på sjön Utan fiskekort! Det var visst fler som kom på att fiske är kul då flera sällskap gav sig iväg ut på sjön igårkväll På jakt efter fiskelyckan.

Det är ju helt fantastiskt att det finns såna fiskar i Volgsjön! Så nära samtidigt som de inte visar sig så ofta eller så är det få som berättar om sin fångst.

Vi ska nog skippa fisket och istället ta en middag på sjökrogen i Lövliden, Kolgården.

Den här veckan har varit lite speciell då jag följt Almedalen på distans, lyssnat på tal, noterat valfrågor och funderat på hur många av Centerpartiets förslag som presenterats av andra partier. En hel del och de flesta förslagen hade moderaterna tagit åt dig. Det är bra att andra partier driver på förslag som vi tagit fram. Det visar att trots att vi är ett litet parti så är det Centerpartiet som driver på utvecklingen av politiken och som kan leverera nya förslag till förbättringar för svenskarna.

Imorgon är det Centerpartiets dag och fler förslag ska presenteras! Vänta bara…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.