Stugägare borde få rösta för rättvis vård i inlandet!

Stugägare vill även de känna trygghet i inlandet! Så varför får de då inte rösta i folkomröstningen? Min farbror Malte Flodin tog över huset i Skansholm när farmor och farfar dog. Han ringde helt sonika upp landstinget och krävde att få rösta. När han och hans fru är här uppe vill de känna sig trygga, att det finns akut sjukvård inne i Vilhelmina och att det kommer en ambulans när de ringer 112. Men han och alla andra som äger stugor och hus i inlandet men bor någon annanstans får inte rösta. Men jag tror att de mer än vi som bor här vill att vården finns kvar.

Det är ju en självklarhet att alla ska ha rätt till lika akutvård oavsett var man bor i länet eller landet. Därför är det så svårt att sätta sig in i den här frågan då de som inte bor i de glesa delarna tycker att det är en absurd fråga och inte riktigt tror på att det är verkligt, eller ser konsekvenserna av Socialdemokraternas centralistiska politik. Men det är en realitet! en realitet där vi nu kan säga ifrån.

Så rösta JA! även du som äger en stuga i fjällen och bor vid kusten, även du kan ju behöva en ambulans eller att det finns en akut vårdmottagning öppen när du bryter ett ben, får en stroke eller när dina barn blir akut sjuka.

Jag röstade igårkväll i kommunhuset, förtidsröstningen finns i hela länet och du hittar vart vallokalerna finns och vilka öppentider de har på www.vll.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.