Rösta på ANNIKA

Den 15 september är det kyrkoval och en av våra lokala politiker Annika Andersson finns med på röstsedeln. Vi i Centerpartiet tycker att Svenska kyrkan ska vara en stark aktör lokalt för att förbättra samhället. Ett sätt är att skapa jobb för unga inom kyrkan så det är en av de frågor vi driver på i kyrkovalet. En annan är inom miljöarbetet där vi tycker kyrkan ska arbeta mer aktivt för en omställning till ett hållbart samhälle, lokalt och globalt. Så vi tänker oss solpaneler på kyrktak och mer vindkraft på kyrkans mark.

Kyrkorna är viktiga aktörer den dag när allting inte längre är som vanligt, när kriser kommer och vardagen blir allt annat än normal. Det är då vi märker hur viktig kyrkorna är. Många står över kyrkovalet vilket nyttjas av partier som vill komma in och ta plats som Sverigedemokrater. Ju färre som röstar ju lättare för partier med tvivelaktiga syften att komma in. Så gå och rösta i kyrkovalet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.