Jägarkramare, ren och fårälskare…

Igår presenterades rovdjursutredningen som i stort handlar om att minska delar av rovdjurstammen. Naturskyddsorganisationer har gått ”bananas” och säger att vi är mördare i största allmänhet, ren, jakthunds och fårälskare och jägarkramare.

Och Ja! vi vill ha friska rovdjursstammar, ja vi vill att de som har företag med bas i djurhållning ska kunna leva på sina djur och inte att de äts upp av björn, varg, järv och lo. Ja vi tycker att miljön är viktig och att det måste finnas rovdjur i vår fauna. Vi tycker också att det är viktigt att landsbygden ska få bestämma själva hur mycket rovdjur de ska ha i sin närhet. Storstockholmare ska inte bestämma hur många björnar vi ska ha i Lappland! Det är som Euskefeurat sjunger, det kan vi göra själva!

2 kommentarer

  1. Sven.

    Våra förfäder som jagade bort rovdjuren, för att kunna ha sin boskap i fred, skulle rotera i sina gravar om de viste vilket djurplågeri våra myndigheter befrämjar! Jag anser att det är utstudrat legaliserat djurplågeri. Rovdjur ska hållas i hägn där storstadsborna har en möjlighet att få se dem. Vad har de för glädje av djur de inte får se?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.