Nu är det stämma och äntligen snart där! Supervalåret!

Idag börjar Centerpartiets stämma i Karlstad och om ett år ska vi konstatera att Centerpartiet gör ett bra val. Vi har bra förutsättningar att göra ett riktigt bra val och det finns gott om duktiga kandidater att välja på. Vi har många goda idéer som vi ska utveckla nu på stämman. Saker som vi kan berätta om och visa att om man väljer oss så håller vi det vi lovar.

Den här sommaren har partierna tävlat om vem som värnar landsbygden mest. S säger att de ska vinna landsbygdsväljarna, men vågar inte ta debatten med oss. De vill halvera landsbygdsstödet och planerar istället kostnadshöjningar för bönderna och de som bor på landsbygden som slakteriskatter och kilometerskatt.

Moderaterna presenterar en rapport samtidigt som vi får kämpa med dem i regeringen för landsbygdens beslut. Miljöpartiets förslag skulle göra det omöjligt att leva utanför Södermalm.

Vi ska stå upp för vår historia som Centerpartiseter och förvalta det arvet och vara stolta över vårt ursprung för det är där vi lagt grunden till vår politik. S försöker med alla medel försöka få oss att bli Stureplanare och har fått ordet Stureplanscentern att bli negativt och ett skällsord. Det är klart att det även i staden finns Centerpartister då den största delen av befolkningen bor i städer. Men de flesta som bor i städerna har ändå sin grund på landsbygden. I landsbygdsfrågorna är det ingen som slår oss på fingrarna, där är vi det ledande partiet.

Även då det gäller landsbygdspolitik så är inte problemet det Socialdemokraterna säger utan det är det de gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.