Vargar, uranbrytning, mat, mineralskatt….

Nu är vi inne i Centerpartiets stämmas sista dag. Jag har inte ännu hanterat den kommitté där jag är ansvarig, Europapolitiken, så än kan jag inte slappna av.

Den här stämman har varit mer harmonisk än den förra. Vi verkar vara mer trygga och mer tillfreds nu än vad vi var som parti då vi beslutade om idéprogrammet. Alla verkar vara så eniga i de frågor som ska prioriteras och stämman har gått längre i beslut som gällt öppenhet än vad partistyrelsen lagt i sina underlag.

Partiet känns tryggt och på bra humör och medierna har rapporterat om detta, om enigheten och om ambitionerna som är högt ställda. De förslag som beslutas om kommer att göra skillnad för Sverige. Men det hänger på att inte bara de som sitter i den här stämmolokalen, ser och förstår och gillar politiken, så att de röstar på Centerpartiet. Jag tror inte att folk går på den kampanj som S driver för att få Centerpartiet ut ur riksdagen med intensiv svartmålning, feltolkning och smutskastning.

ag tror som lena Melin i Aftonbladet, hon skrev igår: ” Man skulle inte bli förvånad om Centern överraskar i valet nästa år. De har ett idéprogram de tror på, en partiledare som gått ­genom ekluten, många unga förmågor och kvinnliga förebilder”

Igårkväll var det stämmobankett med rock and roll natten lång, AC/DC och schlager och mycket dans. En rejäl fest med dans på borden och stolarna redan innan huvudrätten. Det var en stämning på topp, som om vi redan vunnit valet!

Läs mer om det som beslutats på centerpartiet.se där det läggs ut allt eftersom.
För dig som medlem så finns allt redan på Centralen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.