Företagande via sociala medier, framtiden för unga kvinnor i inlandet!

Idag år det en dag på Hotell Wilhelmina med fokus på sociala medier. Det heter DIGITALT ENTREPRENÖRSKAP och handlar om att utveckla företag genom att vara strategisk i sociala medier. Två lokala företag är med

Rebecca Hansson, SESNordic Som ska prata om Varför synas på webben? Och Hur? Och Sara Idenfors, Idenfors & Idenfors som ska prata med temat, Marknadsföring och Sociala Medier. Vad ska man lägga fokus på i sociala medier? Sen kommer åxå forskare och bloggare, Underbara Clara och Anna-Karin Nyberg –som lär ut mer om hur du kan skapa förutsättningar för ett företag på nätet.

Det är Näringslivskontoren i Malå, Norsjö, Dorotea, Åsele, Storuman, Sorsele, Lycksele och Vilhelmina som driver ett projekt som heter Framsteg inland inom ramen för främja kvinnors företagande. Syftet med arbetet är att stötta kvinnors företagande, de som vill utveckla företag, starta företag eller utveckla en innovativ idé och affärsutveckling.

Ett mycket bra initiativ som riktar sig till kvinnor som vill stanna i inlandet, utveckla företag, vara aktiva på nätet och leva de liv de själva styr över.

Vill du åxå vara med så kan det vara lite väl sent att anmäla dig men kontakta mig ska jag se om det finns platser kvar. 070-371 49 09

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.