Det är jag som bestämmer!

Jag ställde en fråga till AnnaKarin Nyberg och Clara Lindström på ett seminarium i fredags. Jag berättade att jag i min blogg inte godkänner anonyma kommentarer och undrade om det är bra eller dåligt.
Svaret jag fick var att det är helt ok. Det är jag som ansvarar för min egen blogg och vill man ah ett forum där man styr galla så får man starta en egen blogg. Det är jag som bestämmer vad jag vill finnas med i min blogg. Så ni som klagar över att jag inte tar in anonyma kommentarer för starta egna bloggar där ni för fram era synpunkter.

Det finns bloggare som i sina rubriker skriver mitt namn och för resonemang som inte direkt är till min fördel. Diverse påhopp och påståenden. Det kan jag inte göra något åt, de bestämmer över sina bloggar och den ton de vill sprida. Jag brukar försöka hålla mig från att läsa bloggar jag blir irriterad av utan väljer ofta bort att läsa elaka bloggar. Så i min blogg så bestämmer jag!

3 kommentarer

  1. keka

    Vilken tur att de tyckte de va okej 🙂 visste inte att de va just de två som bestämmer om man ska tillåta anonyma eller inte 😛
    Jag tillåter anonyma i min blogg, vad jag däremot gör är att granska inläggen innan jag publicera dom….är de inte i linje med vad jag anser vara god nettiket så åker de i papperskorgen och detta gäller även de som inte är anonyma. Att kategoriskt stoppa anonyma kommentarer känns väldigt sovjetiskt 😀

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Jag får så otroligt mycket elakheter som anonyma kommentarer så jag har varit tvungen att dra en gräns. Får du elakheter du med?

  2. keka

    Oja, såklart jag får. jag sticker ut huvudet ganska rejält mellan varven….men kanske inte lika mycket som du fär….du är i en utsatt situation och dessutom kvinna (verkar som om kvinnor får mer skit än män) men det spelar ingen roll….bra anonyma kommentarer förtjänar att publiceras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.