Politik i KF eller på Twitter!

Har läst en bok om digitalt entreprenörskap som handlar om sociala medier och dess roll. Jag läser den med politikögon och undrar om politiken kommer att nå ut till medborgarna via kommunfullmäktigereferat i tidningar, webbsändningar via kommunernas hemsidor eller om människor kommer att följa politiken i sociala medier.
image

En fördel med bloggar, tweets och Facebookinlägg är att jag skriver det som jag engageras av, det som intresserar mig just då och som berättar om vem jag är som person och som politiker. Jag tror det ger en mer verklig bild av vad jag vill se i framtiden och vilka visioner jag ser framför mig.
Det jag säger i fullmäktigeförsamlingen når få, det jag säger i sociala medier när många.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.