Adventstid, i väntan!

Ja, nu är det bara att börja vänta in den där Jesus! Advent betyder ju att vänta. Vi har pyntat, fejat, bakat, slagit in paket, postat julkort och kapat en gran. Så nu är bara väntan kvar. Eller, imorgon är det ju julskyltning och den 15 december är det ju Luciashow på stallet och så ska vi ju baka tunnbröd hemma i Golisen och så är det ju julavslutning på dotterns skola och så är det ju propositions debatt om rovdjur i riksdagen och så ska vi göras struvor med mormor och så ska jag ut på nån båt i Stockholms skärgård och äta julmat och så är det ju adventsmusik i kyrkan och så är det ju glöggkalas hos grannarna och så är det ju namngivningsceremoni för Toivo Tore och så ska jag ju operera mig och så ska vi lära barnbarnen åka skidor och så ska vi ju klä en gran. Men sen får den däringa Jesus komma!

Ja, det där med att vänta i adventstid verkar inte vara så mycket för den här familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.