S, V och MP blir Centerpartister…

Läser Lokaltidningen och ser att Socialdemokraterna, Västerpartiet och Miljöpartiet i Dorotea bildat en allians inför nästa val och att de går till val på Centerpartifrågor…Himla kul!
Men vore det inte bättre att byta parti fullt ut och bli Centerpartister då ni lägger fram våra förslag?
vi skriver i vårt partiprogram; För att ett samhälle ska fungera och vara attraktivt för både boende, företag och besökare krävs en fungerande samhällsservice. Det offentliga ska garantera att en sådan grundläggande samhällsservice finns, i hela landet. Samtidigt behöver vi stimulera och pröva nya lösningar. (Tänk Glesbygdsmedicin i Slussfors) Människors rättigheter ska vara tydliga, men kan tillgodoses på olika sätt beroende på var man bor och vilka förutsättningar och möjligheter som finns lokalt.

Så kom med hos oss!

4 kommentarer

 1. keka

  Men om ni nu tycker det och sitter regeringen….varför är det inte så…..varför har vi tappat skatteverket,,,,försäkringskassan och i stort sätt hela arbetsförmedlingen?

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Besluten om att centralisera myndigheterna togs redan av S före 2006. Centerpartiet har decentralisering i sitt Ideprogram och har stämmobeslut på decentralisering även av ,myndigheter. Om vi vore större i regeringen hade vi kunnat driva igenom fler frågor. Tyvärr är vi små i jämförelse med M.

 2. Nisse

  Det enklaste är nog att du drar den enda möjliga slutsatsen och blir sose. Inget av det du står för kan du hitta i dagens centerparti. Centern har minskat hela tiden sedan Fälldin och ingen lär kunna göra något åt det nu. Centern har inte fått någonting av alliansen, det kan bara bli värre.

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Håller verkligen inte med dig. Det S står för ligger långt från mitt gröna decentraliserade parti med individen och lokalsamhället i fokus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.