Möten som smakar polkagris

Igår var jag med på två möten som smakade gott! Först hade Centerpartiet i Vilhelmina sopplunch där vi diskuterade framgångarna vi har haft i kyrkovalet. Mycket tack vare att Annika fick så många röster. Vi är väldigt glada över att det finns yngre personer som vill jobba i kyrkans ledning tillsammans med de äldre som har varit med länge. Else har stor erfarenhet från kyrkan och de två tillsammans kommer att göra ett bra jobb. Vi satsar ju på ungas jobb i kyrkan, integration och tycker att kyrktaken ska ha solceller för att fånga solenergin.

På kvällen var det Alliansmöte och bi var många Centerpartister på plats, 60% alltså klar majoritet! Som var med i det gänget igårkväll. Vi pratade om kommande fullmäktige, om samarbete med andra kommuner och om några frågor där vi ställer oss frågande. Ett glatt, öppet och skönt möte där det verkligen känns att vi är rustade att styra upp den här kommunen.

En av oss i Centerpartiet har pryat i Storuman med Tomas Mörtsell för att försöka se vad det är som gör att de har så bra ekonomi. De kan ge sina anställda högre löner och satsar på barn och unga. Vi har mycket som behöver göras i Vilhelmina för att komma i det ekonomiska läget. Så med förnyelse och ett hållbart långsiktigt arbete så ska vi nog reda ut en hel del knutar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.