I var sin ände av snöret!

Igår så skriver Aftonbladet att en röst på Moderaterna är en röst på Sverigedemokraterna. Samma dag tar Socialdemokraterna Sverigedemokraterna i hand och röstar tillsammans sida vid sida för ett förslag i riksdagen…. Så frågan är om en röst på Socialdemokraterna är en röst på Sverigedemokraterna??

Det var en omröstning om budgeten för nästa år där Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna – tillsammans i riksdagen gick mot förslaget att brytpunkten för statlig skatt skulle höjas för de som tjänar över 36 150 kronor i månaden. Det skulle ha betytt att de 250 kr mer kvar i plånboken varje månad från och med nästa år.

Jag kan lova att en röst på Centerpartiet aldrig någonsin kan komma i närhet att bli en röst på Sverigedemokraterna! vi är i var sin ände av snöret.

2 kommentarer

  1. Stefan Rådström

    Argumentet håller inte. Det går inte att plocka ut en enskild fråga på detta vis för att komma med ett sådant påstående. Sverigedemokraterna har hittills i större utsträckning än de övriga oppositionspartierna röstat för regeringens förslag under denna mandatperiod. Slutsatsen blir därför trivial: En röst på Sverigedemokraterna blir en röst på Sverigedemokraterna.

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Du har helt rätt. En röst på ett parti är en röst för det det partiet står för! Helt rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.