Jobben viktigast av allt!!

Förra veckan kom en debattartikel i Dagens Industri som visar svart på vitt vilka effekter Stefan Löfvens och Socialdemokraternas politik skulle få för jobben.
Blir det dyrare att driva företag minskar marginalerna för att anställa nya medarbetare. Det innebär färre jobb, nationellt såväl som här hos oss i Vilhelmina och Västerbotten. 25 miljarder dyrare beräknar DI att det blir för företagen i Sverige med S vid makten.

Jag har tidigare i en blogg berättat om dotterns oro, dottern som driver ww.w.restaurangsocialize.se, hon är väldigt oroligt för att företagets villkor ska försämras och att hons ska bli tvungen att säga upp personal. Hon har många unga anställda som skulle bli så långt mycket dyrare om S kom till makten. Inom handel, inom servicejobb, inom restaurang och många andra branscher hotas jobben av ett arbetarparti!?

Man måste ju fråga sig om den här jobbfientliga politiken är något som även Lennart Holmlund och andra lokala Socialdemokrater ställer sig bakom.
Centerpartiet vill göra precis tvärtom. Det måste vara enkelt och billigt att driva företag. Och vi måste ha schyssta villkor för att anställa. Fler företag ger fler jobb, det är inte svårare än så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.