Sommarföretagare!

Nu kan de som är födda 1997,98 och 99 söka sommarjobb som egen företagare hos Vilhelmina kommun. Det är en motion som Robert Svensson Centerpartiet ställde i kommunfullmäktige som gått igenom. Det här har funnits länge i tex Storumans kommun med gott resultat. Ungdomar får starta och driva ett företag med ett litet startkapital. Ett exempel är de tjejer som startade sommarkafé vid utsikten i Storuman. De bakade själva, marknadsförde och sålde fika. Det ska bli spännande att se vilka företagsidéer som kommer fram när de unga själva får möjligheten att göra något av de drömmar de har.

Ett bra initiativ och ett bra sätt att få pröva företagande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.