Anonyma göre er inte besvär!

Min blogg är min och mitt ansvar. Så fort jag skriver bloggar om öppenhet, demokrati och humanitet så duggar kommentarerna in. Jag lägger inte ut anonyma, elaka, rasistiska, homofoba, nazistiska, fascistiska eller allmänt obehagliga kommentarer i min blogg. Så ni som är anonyma Göre er inte besvär.

Min blogg är min och mitt ansvar.

9 kommentarer

 1. b_b_b

  Det tycker jag du gör rätt i Maria. Jag är medveten om att du inte kommer att lägga ut denna kommentar eftersom den är anonym men jag ville bara ge dig mitt stöd i ditt beslut!

  • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

   Anonyma kommentarer som inte är otäcka är helt ok.,

 2. €dor

  Hur vet vi att du talar sanning? Du vill inte visa upp några konkreta bevis och då blir det liksom ord mot ord. Men är det som du påstår är det svagt av såna människor som inte öppet vågar stå för vad de säger utan måste gå under förtäckt identitet.

 3. Undrande

  Sträck på dig. Tänk att en ”stor” politiker skulle ha ditt namn (inte politiken) med i sitt 1:a majtal om han fått komma till Vilhelmina. Som helt opolitisk förundras man över hur rädd alla verkar vara för Centern. Överväger att helt bojkotta valet för min del. Bara tjafs och smutskastning.

 4. Mr Cool

  Om anonymitet känns fel så fundera då över varför vi röstar bakom skynken vart 4:de år. Det är heller inte alla som vill löpa gatlopp för sina åsikter i media och andra sociala kretsar.

  • Nicke

   Mycket bra synpunkt angående anonymitet!! Jag har vid olika tillfällen kommenterat Marias blogg och dessa inlägg har varken varit ”elaka, rasistiska, homofoba, nazistiska, fascistiska eller allmänt obehagliga” men dessa har hon aldrig publicerat. Det KAN iofs bero på att jag påtalat direkta faktafel vilket då kanske klassificerats som ”allmänt obehagliga”.

   Jag vill dock förtydliga att jag inte är någon politisk motståndare till henne men jag tycker att politiker bör hålla sig till fakta för att vara trovärdiga.

   • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

    Jag lade aldrig ut kommentarer som var anonyma för att ha någon sorts gräns för vad jag lade ut och inte. Nu har jag lagt ut kommentarer även fast de varit anonyma då det är precis är som du säger, alla anonyma är inte elaka eller otäcka. Så jag försöker nu lägga ut även anonyma som är ok och ska försöka svara i rimlig tid.

    • Nicke

     Tumme upp för det!
     Men när man läser kommentaren från ”af” så kan jag förstå din inställning till anonyma kommentarer. Antar också att hans kommentar är förhållandevis mild till vad andra kan vara….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.