Vår och valafficher hör inte ihop…

Jag körde igår från Jämtland och uppöver efter E45 och i Strömsund så var det val affischer uppsatta efter vägen. Jag vet ju att det är val om ett par veckor man har ännu inte sett valhettan efter vägarna. Det känns som fel årstid för valaffischer och kanske därför som partierna inte hunnit igång att sätta upp dem. Vårvinter och val är lite för sällan för att det ska kännas rätt. Val är ju vanligtvis på hösten. Men trots att vi är ovana att gå till valurnorna i maj så är valet oerhört viktigt. Vill du att odemokratiska makter ska ta över Europa eller vill du ha ett öppet demokratiskt samhälle där alla människor är lika värda. Då måste du gå och rösta!

Idag öppnar förtidsröstningen så du kan rösta redan nu om du inte vill vänta till den 25 maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.