Kom till Kolgården

Ikväll kl 19.00 är du välkommen till Kolgården för att lyssna och ställa frågor om EU till EwaMay Karlsdon som är ledamot i EU,S Regionkommitte och som kandiderar till Europapsrlamentet. Hon berättar om Arbetet i Bryssel och hur EU fungerar. Kom och fika Robert och Carinas goda fika och diskutera hur EU påverkar oss i vår vardag. Vad ska EU jobba med och vad kan vi själva bestämma över i Sverige och i Västerbotten och i Vilhelmina?
Alla är välkomna oavsett partifärg.

3 kommentarer

  1. €dor

    Centerpartiet och många fler (hur många de nu är?) är passé inom den moderna politiken. Nya unga fräscha krafter håller på ta över det gamla förlegade samhället, Bondesamhället, det svenska om man så vill. Har vi nu EU och dess regelsystem vad ska vi med dessa näst intill ”löjliga figurer” som ”låtsas” arbeta för Sverige? Jag är på sätt och vis glad att vi är med i EU vilket innebär ett steg bort från vår isolerade svenska värld som inte passar in i dagens öppna globaliserade.
    Jag tycker Piratpartiet har en syn som många unga säkert gillar. Politiken är numera EU-baserad som vi alla nu bör känna till. Ett EU-val är därför lika viktigt som det svenska om inte viktigare. Jag nämner PP som exempel på förnyelse, inget annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.