Stolt över er Vilhelminabor

Känns så bra i hjärtat att se bilderna på VK.se från Palt mot rasism. Skönt att se att humanitet och klokskap samlade så många paltätare. När jag skriver detta så är After Palt igång med Centerpartister från hela länet. Själv har jag kokat palt i Kristina Yngwes kök som vi bjöd ystadsborna på som en sympatihandling med Vilhelmina.

Jag uppskattar Ante Fahlens egna kampanj där han pekar på kärnan i SD, S politik. på utsidan ser den rumsren ut men när de visar sina rätta ansikten är de nazister, fascister och rasister…

Jag är så stolt över er alla och Bill tacka Inez, Rolf och de andra i gruppen som fixat för deras fantastiska jobb med att rigga så mycket denna dag.
Tack även till alla ni som kom och åt, jag hoppas de ekologiska och närproducerade paltar jag gjorde blev goda och uppskattade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.