Tre positiva saker i tre dagar, känns det igen?

Jag har fått i uppmaning i min Facebook att skriva tre positiva saker i tre dagar i rad ett par gånger. Känns det igen? Många är de som skriver dessa tre bra saker i sin status. Jag har även jag skrivit dessa bra saker ett par varv och tycker det är ett bra sätt att reflektera över att det finns så mycket att vara tacksam och glad över.

Det konstiga är att man får kämpa på lite, tänka till och klura för att komma fram till de tre bra sakerna. När jag var som mest inne i valrörelsen för EP valet så kom framgångarna i jobbet och för Centerpartiet upp i huvet då jag tänkte på det positiva. När jag i vanliga fall alltid har familjen och mina närmaste i tankarna så fort det ska tänkas på något positivt.

Så nu efter att valtempen lagt sig lite och jag kommit ner i varv så är det så lätt att hitta det positiva. Vi har satt alla fröer i trädgårdslandet, vi har haft kalas hos grannarna, vi har badat, vi har sorterat sopor i mängder, skurat och sommrat in altanen, vi har ätit frukost ute, jag har varit hos mamma och klyvt ved, jag har umgåtts med mina systrar, jag har planterat i alla utskriker och på gravarna, jag har sett det jobb min man gjort i sitt företag medan jag varit i valmode, min dotter har klarat alla prov och har bara två veckor till sommarlov och vi har fixat i farmors trädgård och pysslat här hemma så det känns som om vi ligger bra till i fas och Häggen blommar.

När jag skulle handla igår hade jag tagit del ICA kort så det funkade inte i kassan och inget annat kort hade jag med mig. Så där stod jag och skämdes och kunde inte betala. Då säger min gamla skolkamrat som står efter mig i kön att hon kan betala! Så himla gulligt, så hon betalade och jag fick åka hem med mina varor och skynda mig in på mobilbanken och betala tillbaka. Tack snälla Gun! Det var dagens höjdpunkt!

Livet är fantastiskt och det finns så otroligt mycket att glädjas över så tre bra saker är ju egentligen en baggis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.