Dömd igen!,,

I förra veckan fick jag en ny dom från förvaltningsrätten, en dom som säger att majoriteten i Vilhelmina kommun fullmäktige gjorde fel när de inte gav mig ansvarsfrihet för år 2010. Ännu en gång, jag har tappat räkningen på domar då S överklagat och överklagat. Jag hoppas de ger sig nu och avslutar den här gnagande historien.

Tidningar och Tv har ringt och jag förstår i te riktigt intresset då jag själv tycker set är mest bara trams. Men det är väl så att det aldrig tidigare hänt att ansvarsfrihet används som ett politiskt slagträ mot en politisk motståndare.

2 kommentarer

  1. Lisa Eriksson

    De som media borde jaga är väl de som gång på gång fattar dessa olagliga beslut. Nu måste väl ärendet upp i ännu ett Kommunfullmäktige. Tänker de då fatta detta olagliga beslut en gång till eller slutligen krypa till korset och lägga ner den här vansinniga jakten på politiska motståndare.

  2. Johnny Holmgren

    Du ska veta Maria, att när ett uppenbart felaktigt beslut tas på så oklara och fabricerade grunder, är det medborgarnas plikt att reagera och agera. Redan i den revisionsberättelse som jag medverkade i kunde vi inte finna belägg för att inte yrka på ansvarsfrihet. Däremot CloudBerry lånet stred direkt emot kommunallagen som vi revisorer är satta till att bevaka så att den kommunala verksamheten sköts på ett lagligt och ändamålsenligt sätt.
    Jag håller helt med dig att allt sånt här numera gammalt groll läggs åt sidan och helst begravs ,så att en ny dialog kan starta om hur samverkan och skapande av framtidstro kan åstadkommas även i utsatta småkommunerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.