Heja Åsele, bra jobbat!

Jag gillar de som ser möjligheter och som vill förbättra för andra! Vart man än åker i vårt land så träffar vi dem, småföretagare som gör sitt bästa för att få oss som semestrar att trivas och må gott.
Jag gillar entreprenörer! Folk som tror på sina idéer och också förverkligar dem. Jag gillar småföretagare! Det är i de små företagen som 4 av 5 nya jobb skapas. Tänk bara så många jobb som skapas i och omkring Åsele marknad! Den lilla orten är satt på kartan för detta arrangemang som de ständigt utvecklar och gör bättre, bra jobbat Åselebor.
Jag hoppas verkligen att alla de företag som deltagit och satsat gått med vinst.
Utan vinst och marginaler i ett företag är det inte långsiktigt hållbart – ingen annan går in och täcker ett förlustår eller en skada av något slag utan du måste själv skapa de marginalerna i företaget.
Jag vill att fler ska våga starta företag i det de kan, brinner för och vill. Då skapas jobb och utveckling.

!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.