Har kommunen nått Utopia?

Tycker du att allt är helt perfekt i vår kommun? Tycker du att ingenting kan bli bättre och att allt har nått sin fulländning? Tycker du att demokratin är öppen, inbjudande och skapar gemenskap? Tycker du att skolan när fantastisk och ger barnen den bästa av utbildningar så de klarar att bli lyckliga vuxna. Tycker du att alla äldre har den bästa av omsorger, den bästa vården och att de kan känna dig trygga inför sin morgondag. Tycker du att ekonomin i kommunen är lysande att alla barn har de material och den teknik de behöver i skolan. Tycker du att all personal i kommunen har det bästa jobbet, är nöjda och har känsla av sammanhang. Tycker du att allt sköts perfekt? Då ska du rösta på Nuvarande majoritet. OM inte så välj ett annat parti om en dryg månad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.