Centerpartiet är poppis

Det är inte bara Socialdemokrater som tycker att Centerpartiet är ett parti man vill samarbeta med. Den senaste veckan har medlemsansökningar svämmar över via centerpartiet.se

i hela landet så pågår nu för handlingar där S sträcker ut handen mot oss i C.tänk att vi plötsligt ska vara så intressanta utifrån hur S hanterat oss den senaste mandatperioden runt om i landet.

I min egen kommun så ville inte majoriteten ta någon budget för 2015 före valet. Det tyckte vi var fel då det kommer att bli svårt att hinna få fram en ny budget utifrån en annan mandatfördelning. Så det blir spännande att se hur S kommer att ta ansvar här.

Det här blir spännande. Om du vill räkna ut mandatfördelningen kan du går in på. Val.se där finns både rösträkning, mallar för att räkna ut fördelning och röstetal.

Men inget är klart före onsdag. Det ser ut som om det SD mandat som kom in i Vilhelmina ligger i riskzon att gå till ett annat parti. Så allt kan fortfarande hända.

Jag har dock min bild av det framtida politiska livet i Vilhelmina. Ett öppet, tydligt, samarbetsvilligt, demokratiskt, modernt och transparent system.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.