Valstugan som blir en bod

Igårkväll hade vi Möte där vi diskuterade olika scenarion hur det kan bli i politiken i Vilhelmina. Det finns några att välja på utifrån valresultatet. Ett glatt gäng träffades där flera aldrig varit med förut och några varit med länge. Vi fick i uppdrag att sprida budskapet om valstugan som ska säljas på anbud där pengarna går till Vilma Asyl och Kvinnojouren så är du sugen på en stuga, gapakoja, bod eller vad du nu kan tänkas göra av den så hör av dig till Robert med ditt anbud.

Robert Svensson Tal¨åsvägen 15 912 31 Vilhelmina7 eller bud via SMS på 070-230 00 37 eller via mail: [email protected] Anbud tas emot tom nu på Fredagen den 26/9 klockan 18.00. Köparen meddelas omgående med tanke på den korta tiden för avhämtning. Stugan skall vara avhämtad och bortforslad senast den 28/9 ( nu på Söndag).

Den här veckan som kommer är jag i Stockholm och pratar valresultat, det är ju inte klart på det nationella planet heller. Mycket liknar det läge vi har lokalt. Så än är inte valet över.
Du som Vill följa rösträkningen i Vilhelmina kan göra det på www.val.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.