Nu har C tillsatt posterna i Landstinget!

Igår hade Centerpartiet stämma i Lycksele där vi gästades av partiet chefsekonom Martin Ådahl, engagerad debattör i främst ekonomipolitiska frågor. Han visade genom ett antal bilder på jämförelser med andra länder i Europa på hur den svenska ekonomin ser ut, om ladorna är tomma eller välfyllda.

Den retorik som S använt sig av faller som ett korthus då man ser de fakta som finns att tillgå från analysinstanser ute i Europa.

Vi hade en mycket trevlig stämma som vanligt när vi ses. Valberedningens förslag till poster i landstinget gick igenom enhälligt utan motförslag och den diskussion som fördes var kring de poster i regionförbundet som vi ska välja till i februari. Dessa poster är pusselbitar i det stora regionala pusslet för hur vi bygger ett starkt lag så det var bra att den diskussionen togs upp trots att vi inte skulle välja dessa nu.

Stämman valde Ewa- May Karlsson som gruppledare i landstinget och till landstingsstyrelsen och därtill hörande uppdrag. Daniel Öhgren valdes till vice ordförande i hälsa och sjukvårdsnämnden där ja valdes som ledamot. Till folkhälsa och primärvårds ämnen i inlandet valde vi Urban Larsson.

Jag valdes även in i regionfullmäktige tillsammans med Ewa- May Karlsson.

En kommentar

  1. Pingback: Centerpartiet i Västerbotten har valt till landstinget | Mattias Larsson (c)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.