Se SM -dueller i Vilhelmina i helgen!

image

Nu på lördag kan du bege dig till Folkets Hus i Vilhelmina så får du uppleva armbrytarsporten på nära håll.

Då arrangeras Skol SM i Armbrytning här i Vilhelmina. Det väntas in närmare ett hundratal tävlande i de olika klasserna. Denna häftiga, starka, snabba och energirika sport är väldigt kul att se och följa. Dels för att det händer något hela tiden och för att man själv blir så engagerad och tar i själv fast man bara tittar på. Det är häftigt och spännande. Ifjol var tävlingarna i Östersund och nu är det Vilhelminas tur. Min armbrytare dotter har varit och är inblandad i arrangemanget som Heidi Andersson spakar. Nu i vår kommer stora SM till Vilhelmina, så den här helgen kan du få en försmak av vad som bjuds i April.

Jag lovar, du blir inte besviken av att gå och titta däremot blir du sugen på att börja bryta själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.