Björn Ferry, Ted Armgren och hemligheter….

Nu i julpysseltider passar jag på att lyssna till ljudböcker och just nu lyssnar jag på Björn Ferrys bok. En bok som är speciell, både för att Björn är den han är samtidigt som man förstår hur otroligt mycket slit och möda det krävs för att ligga i världstoppen. Man måste ha något extra föra t klara av det och kunna uppoffra så mycket. Det lilla livet blir det som saknas mest. Kul också att läsa om Ted Armgren som idag hade en tung dag i spåren och hans berättelser om Vilhelmina. Vart porrtidningarna var gömda vid vattentornet tex.
Kärleken till Heidi och Dante beskrivs så vardagligt vackert att man verkligen förstår hur viktig familjen är.
Att läsa böcker där man kan identifiera sig själv, till platser och människor ger lite någonting annat. Att Heidi druckit kaffe i mitt kök gör det även det lite extra spännande att läsa. Nu i helgen kommer hon hit till Vilhelmina till Skol SM i armbrytning. SVT ska sända inslag, tidningar har ringt till dottern som är med och arrangerar, hela idag så reportage kommer. Tävlingarna börjar kl 11 morgon på Folkets Hus, missa inte det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.