Invandring, möjlighet eller?

Hur ska människor som kommer hit snabbare komma in i arbete?
KD presenterade idag ett förslag på hur de Vill förbättra för de som kommer hit från andra länder. Jag välkomnar det förslaget då vi måste pröva alla vägar som visar på alternativ till stängda gränser, att utvisa alla med utländskt (eller samiskt) påbrå och att utsätta människor för hat, hot och olust. Det är bra att vi som demokratiska partier seriöst visar att det finns humana, rättvisa och lönsamma alternativ till SD,S politik.

Det kommer säkert att komma fler tydliga konkreta förslag de kommande månaderna, om det nu blir något nyval. Det svänger ju dag för dag……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.