Snö, kallt och hjärtligt varmt….

Helgen har varit riktigt vintrig med allt som där hör till. Snö, kyla, stjärtlappar och snowracers i backen och förkylning. Hemmet är fyllt till brädden av barn, kompisar, leksaker, frukt och godis och särskilt rent är det inte längre. Precis som det ska vara den här helgen. Just nu är ena dottern och hennes man ute och springer och den andra dottern med man är på shopping. Ulf jobbar och den yngsta dottern är i Klimpfjäll och kör skoter.

Jag tar till IPad och dator för att tvillingarna fyra år ska ha något att göra medan mormor dricker kaffe och bloggar. Den yngste 1 år ligger ute i vagnen och sover.

Förmiddagen ägnade vi åt spark och stjärtlappsåkning efter gångvägen bakom kyrkan, helt perfekt backe som rekommenderas. Eftermiddagen står skidor på tur och vi har sett att skidspåren som vanligt är väldigt fina runt Bergbackatjärn, även de rekommenderas. Eller så blir det simhallen som håller öppet. Häromdagen var vi och bowlade något tvillingarna gillar skarpt. Vi har väldigt mycket att göra då vi vill hinna ta till vara allt det som erbjuds. Som gudstjänsten för barn på julafton, det var en höjdare. Så ta tillvara allt det fina vi har så nära inpå oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.