Alkoholtillstånd på skolgården

Under WWW helgen hade jag och min man livet en liten dispyt. När vi var ute på lördgen och tittade på isstolpsittare, bilar till salu, iskyrkan och dess vackra blomsterarrangemang, snöskulpturer, museets gissningstävling och allt annat: Vi besökte även skogården, där var det utställning av gamla och nya snöskotrar. Många besökare, gamla och unga som samlades för att vara med på denna snöskoterhappening. Där serverades det även lättare förtäring och jag tror det var grillade hamburgare och korv med dryck.

När vi kom hem sa min man att det såldes öl och jag sa icke! Aldrig att det skulle ges ett alkoholtillstånd i den miljön,, på en skolgård och utan rejäla avskärmningar. Jag sa att han hade sååå fel och att den öl han tycktes ha sett nog var lättöl.

Men nu såhär i efterhand får jag medge att han hade rätt och jag hade fel. Trots att det, av oss två, är jag som gått utbildnigen om ansvarsfull alkoholhantering!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.