Resan som skapar minnen

Jag har gjort en resa med mina barn när de tagit studentexamen. Olika resor med olika innehåll utifrån barnens intressen och önskningar. Natali som tog studenten nu, var på Europaresa i årskurs åtta på Strandskolan. Hon ville besöka några av de platser hon besökte med klassen. Så nu har Vi rest runt i dryga veckan Runt Franska rivieran och Toscana både inland och hav.

Tanken med att göra den här resan är att skapa minnen som vi sen kan komma tillbaka till och minnas tillsammans. Tanken är ju också att vara tillsammans, vara bara vi, vara nära och ha trevligt tillsammans och uppleva saker vi inte gör i vardagen.

Den här resan har innehållit så mycket och ni som vill kan kolla mina bilder på Facebook för att se vad vi sett. Allt från katedraler, renässansträdgårdar, familjen Mediccis livsverk och Leonardo Da Vinci till marknader, casinon och guldbarer.

Samtidigt har vi haft olika fokus sena kvällar när vi nått wi-FI på hotellen. Jag har kollat upp vad som hänt i politiken och under Almedalsveckan och hon har faceTimat med pojkvännen.

Nu börjar hon jobba på onsdag och hemma i Vilhelmina väntar Sofi vår äldsta dotter med sin familj. Nu blir det sol och bad i Volgsjön istället för i Medelhavet.

Jag hoppas att Mona och Mårten och alla andra som sliter för att Bottniabanan ska bli av firar lite extra ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.