Nästansjö skola, bäst enligt enig panel

I helgen har vi haft ordentligt med fest. Två fester båda med skoltema. Igår samlades alla vi som gått i Nästansjö skola under de år som Svea och Ulrika jobbat som lärare. Vi var närmare 70 gamla elever från olika årskurser som samlades i skolan, fikade, surrade, hade tipspromenad, spelade brännboll, tittade på film och fick höra lärarnas och elevers gamla minnen från skolan. Några av oss hade tagit med gamla fotoalbum som skapade många skratt och glada miner.
Så kul att träffas och känna att vi på något sätt hör ihop även om vi var i olika åldrar. Alla mina systrar har tex haft Svea Brodin som lärare och alla har vi älskat våra fröknar. Fröknar som såg oss, gjorde dagarna spännande och lät oss testa våra förmågor även om vi gick utanför ramen.

Jag saknade dock Gunnar Hörnlund som var min magister i årskurs 3. Det hade varit kul att ha honom där.
På kvällen var det middag och kalas på hotell Vilhelmina så surrandet fortsatte långt in på natten.
Idag har vi haft studentfest för Natali och samlat släkt vänner och skolkompisar från Luspengymnasiet i Storuman.
Vi hade så fint väder, åt god italieninspirerad mat och njöt av sommaren.

Fortfarande är det ett gäng ute i badtunnan och jag hör skratten och musiken och plasket….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.