Doroteaupproret, vilka hjältar!

Är glad och nöjd över beskedet att Doroteaborna äntligen fått sin rätt, att även om man bor i en inlandskommun så har man rätt till en likvärdig vård. Nu är väl inte alla detaljer klara men känslan av sprittande och faktiskt förvånad glädje sprider sig i kroppen. Tro nu inte att någon politiker ska ha äran. Äras ska den som äras bör och det är ockupanterna i Doroteaupproret.

Så mycket slit, så många tårar och så stor förtvivlan som de har fått hantera dessa år. Hur många har inte fått ovänner men även goda vänner och hur många sömnlösa nötter ska det ha varit under den här till tortyr långdragna processen.

Jag önskar jag kunde vara hos er ikväll och känna på känslan av Davids seger mot Goliat. Jag hoppas ni får fira med riktigt god tårta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.